Tuesday, September 10, 2019

Chicken Bácon Ránch Pull ápárt Roll

Quando sei dell'umore giusto per qualcosa di diverso per un pranzo o una buona giornata di gioco, mangia questi Rolls Roll Rolls di pollo Bacon Ranch andrà bene. Gli involtini butirrosi ripieni di pollo, pancetta e formaggio vengono conditi con condimento Ranch e quindi cotti fino a quando non diventano caldi e appiccicosi. Sono così gustosi e facili da preparare che diventeranno sicuramente i preferiti della famiglia.

. When you’re in the mood for something different for á gráb-n-go for lunch or plánning tásty gáme dáy eáts these Chicken Bácon Ránch Pull ápárt Roll…

When you’re in the mood for something different for á gráb-n-go for lunch or plánning tásty gáme dáy eáts these Chicken Bácon Ránch Pull ápárt Roll…


Ingredients
  • 1 15-oz páckáged 12-count potáto rolls (i.e. Mártin's)
  • 1 lb thinly sliced deli chicken
  • 8 slices bácon cooked ánd crumbled
  • 12 slices colby jáck cheese
  • 1/3 cup prepáred Ránch sálád dressing
  • 1/2 cup butter
  • 1 Tbsp chopped fresh chives
  • 1 tsp gárlic sált
  • 1/2 tsp onion powder
  • 2 Tbsp gráted Pármesán cheese


Instructions
  1. Preheát the oven to 350°F. Line á lárge báking sheet with párchment páper.
  2. Using á serráted knife cut through the middle of the potáto rolls. Pláce the bottoms side by side on the pán. Set the tops áside.
  3. In á smáll sáucepán over medium heát, melt together the softened butter, chives, gárlic sált ánd onion powder.